Fotbal - Liga I: FC Hermannstadt - FC Viitorul 0-0

Fotbal - Liga I: FC Hermannstadt - FC Viitorul 0-0

FC Hermannstadt a remizat pe teren propriu cu FC Viitorul Constanţa, scor 0-0, într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 27-a a Ligii I de fotbal.

Partida a fost lentă, cu multe pase greşite şi puţine faze notabile. Gazdele au fost aproape de gol în minutul 54, după o eroare a portarului Valentin Cojocaru. Oaspeţii, mai buni în acest meci, au fost periculoşi zece minute mai târziu, dar Ganea nu a ajuns la o centrare. Apărarea lui Hermannstadt a intervenit sigur în min. 84.

FC Hermannstadt venea după trei înfrângeri consecutive, toate la limită. Echipa sibiană are o singură victorie în ultimele 15 meciuri (6 egaluri şi 8 eşecuri).

Hermannstadt are acum 23 de puncte şi se află pe poziţia a 15-a a clasamentului, penultima. Viitorul a acumulat 30 de puncte, după 26 de meciuri, şi se menţine pe locul 11.

Pe 10 ianuarie, într-o restanţă din etapa a 12-a, FC Viitorul a învins-o acasă pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-1.

AFC Hermannstadt - FC Viitorul Constanţa 0-0, Stadion Gaz Metan - Mediaş
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova - Dolj), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - FRF, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF


AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: fcviitorul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren