Fotbal - Liga I: FC Voluntari - FC Viitorul 0-2

Fotbal - Liga I: FC Voluntari - FC Viitorul 0-2

FC Viitorul Constanţa a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.

Ambele goluri, marcate de Kevin Luckassen (66) şi Carlo Casap (90+4), au venit după greşeli mari în apărarea echipei ilfovene. La primul, Cristian Costin a pasat greşit spre propriul portar, iar Luckassen a interceptat, iar la al doilea, Ion Gheorghe a luftat în propriul careu, iar Casap a profitat.

FC Viitorul e neînvinsă de patru etape, în care a obţinut două egaluri şi două victorii. Aceasta a fost prima victorie reuşită în deplasare reuşită de antrenorul spaniol Ruben de la Barrera.

FC Voluntari este la al doilea eşec consecutiv acasă.

FC Voluntari - FC Viitorul Constanţa 0-2 (0-0), Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Bucureşti
Au marcat: Kevin Luckassen (66), Carlo Casap (90+4).
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Dan Potocianu (Reşiţa)
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: Viitorul FC / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…