Fotbal - Liga I: FC Voluntari - UTA Arad 0-1

Fotbal - Liga I: FC Voluntari - UTA Arad 0-1

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

UTA s-a impus prin golul marcat de fundaşul brazilian Erico Da Silva (90+4), la ultima fază a meciului, un corner executat de conaţionalul său Roger.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu destul de puţine situaţii de poartă.

UTA a dominat repriza a doua şi şi-a creat numeroase ocazii de gol. Liviu Antal a ratat în min. 54, 73 (blocat in extremis de portarul Marcos Lavin, fază la care oaspeţii au cerut penalty) şi 80 (oprit de acelaşi Lavin). Lavin a reţinut mingea trimisă pe spate de Ioan Hora, cu capul (65), a apărat şutul lui David Miculescu (90+1), precum mingea trimisă cu capul de Alexandru Benga, după lovitura liberă executată de Roger (90+3).

Cea mai mare ocazie a ilfovenilor a fost ratată de portughezul Ricardinho (50), şutul acestuia fiind apărat de portarul Florin Iacob.

În tur scorul a fost egal, 0-0.

UTA venea după cinci etape consecutive fără victorie, patru eşecuri şi un egal. UTA a reuşit a patra victorie în deplasare în acest sezon.

FC Voluntari a ajuns la şapte etape la rând fără victorie, două egaluri şi cinci eşecuri. Antrenorul ilfovenilor, Bogdan Andone, a pierdut ambele meciuri de la numire, primul fiind 0-2 cu Gaz Metan Mediaş.

FC Voluntari - FC UTA Arad 0-1 (0-0), Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari
A marcat: Erico Da Silva (90+4).
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”