Fotbal - Liga I: FCSB - FC Viitorul 2-1

Fotbal - Liga I: FCSB - FC Viitorul 2-1

Echipa de fotbal FCSB a învins, duminică seara, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FC Viitorul, într-o partidă disputată pe Stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti în cadrul etapei a 8-a a Ligii I.

Formaţia antrenată de Bogdan Vintilă opreşte prin această victorie seria de cinci înfrângeri consecutive şi părăseşte în acest fel ultimul loc al clasamentului. După opt etape, FCSB a urcat pe poziţia a 10, cu 7 puncte, cu unul mai mult decât Dinamo, care are însă un meci mai puţin disputat.

FCSB a deschis scorul în minutul 38 prin Adrian Popa, care a marcat primul său gol de la revenirea la gruparea roş-albastră. Însă rezultatul la pauză a fost egal, 1-1, formaţia condusă de Gheorghe Hagi reuşind să puncteze în prelungirile primei reprize prin Gabriel Iancu.

Golul victoriei echipei FCSB a fost înscris de Harlem Gnohere în minutul 65, care a trimis în plasă de la 7 metri după o eroare a apărării adverse.

FCSB a avut o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Radu Petrescu în minutul 17, în urma unui contact între Paul Iacob şi Ioan Hora, dar aceasta a fost ratată de Ionuţ Vână.

FCSB - FC Viitorul 2-1 (1-1), Stadion "Nicolae Dobrin" - Piteşti
Au marcat: Adrian Popa (38), Harlem Gnohere (65) / Gabriel Iancu (45+1).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti) ; arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Aurel Beldeanu- LPF.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”