Fotbal - Liga I: FCSB - Universitatea Craiova 4-1, în play-off

Fotbal - Liga I: FCSB - Universitatea Craiova 4-1, în play-off

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 4-1 (1-1), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

FCSB a deschis scorul în min. 23, prin Răzvan Oaidă, după o fază pornită de la degajarea greşită a portarului Mirko Pigliacelli. Universitatea a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Cristian Bărbuţ (45).

Răzvan Oaidă a adus echipa gazdă din nou în avantaj (57), la o nouă nesincronizare a apărării craiovene, iar Florin Tănase (79) şi Dennis Man (84) au dat proporţii scorului, în urma altor erori ale defensivei oltene.

FCSB a ratat ocazii mari de gol prin Florinel Coman (26), Dennis Man (36 - bară), Coman şi Man (53) şi din nou Man (62).

Universitatea şi-a creat oportunităţi prin Ştefan Baiaram (58), mingea lovind ambele bare la şutul său, şi Elvir Koljic (65).

Luis Niţu (Universitatea) şi Darius Olaru (FCSB) s-au ciocnit cap în cap în min. 2, fiind schimbaţi amândoi în primul sfert de oră al partidei.

Universitatea a pierdut cele două meciuri susţinute săptămâna aceasta, 2-3 cu Poli Iaşi în Cupa României şi 1-4 cu FCSB în campionat, pierzând şi locul secund. Aceasta a fost cea mai drastică înfrângere a craiovenilor în acest campionat.

Universitatea a pierdut şi cele două meciuri directe din sezonul regulat, 0-1 în Bănie şi 0-2 la Bucureşti.

Meciul de pe Arena Naţională s-a desfăşurat fără spectatori, conform deciziei LPF, după ce autorităţile au interzis de duminică activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, pentru prevenirea unei răspândiri a coronavirusului în România.

FCSB - Universitatea Craiova 4-1 (1-1), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Răzvan Oaidă (23, 57), Florin Tănase (79), Dennis Man (84), respectiv Cristian Bărbuţ (45).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF


AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...