Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 1-2

Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 1-2

CFR Cluj a învins-o în deplasare pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Francezul Billel Omrani (63) a deschis scorul și apoi a pasat decisiv pentru Constantin Adrian Alexandru-Păun (73), jucător introdus pe finalul primei reprize. Golul medieșenilor a fost înscris de austriacul de origine poloneză Daniel Sikorski (84), aceasta fiind prima sa reușit în tricoul echipei Gaz Metan.

Gaz Metan a avut o ocazie prin Alexandru Munteanu (23), în timp ce clujenii au ratat prin Tiago Lopes (42) și Bryan Nouvier (55).

În cele 19 confruntări directe de până acum, CFR Cluj câștigase o singură dată la Mediaș, pe 22 august 1948, cu scorul de 5-4.

În tur scorul a fost egal, 1-1.

Gaz Metan nu are nicio victorie în ultimele trei etape (un egal, două eșecuri). CFR nu mai câștigase de patru etape (două egaluri, două înfrângeri).

CS Gaz Metan Mediaș — FC CFR 1907 Cluj 1-2 (0-0), stadion "Gaz Metan" — Mediaș
Au marcat: Daniel Sikorski (84), respectiv Billel Omrani (63), Constantin Adrian Alexandru-Păun (73).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Adrian Radu Ghinguleac (București); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Ioan Bogdan (Arad) — LPF

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu