Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari 4-1, în play-out

Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari 4-1, în play-out

Gaz Metan Mediaș a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (0-0), vineri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Toate golurile s-au marcat în repriza secundă, gazdele tranșând soarta partidei în decurs de zece minute, în care au punctat de trei ori. Eric de Oliveira (51, 61) și Alexandru Buziuc (55, 83) au reușit duble, pentru oaspeți marcând Ionuț Buzean (68, autogol). Eric a înscris al doilea gol din lovitură liberă.

Gaz Metan a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără înfrângere a ilfovenilor (patru victorii, un egal). Medieșenii au câștigat din nou după trei etape, în care au înregistrat un eșec și două egaluri.

Tânărul arbitru Florin Andrei (Târgu Mureș) a condus primul său meci de Liga I.

CS Gaz Metan Mediaș — FC Voluntari 4-1 (0-0), stadion "Gaz Metan" — Mediaș
Au marcat: Eric de Oliveira (51, 61), Alexandru Buziuc (55, 83), respectiv Ionuț Buzean (68, autogol).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureș); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Gabriel Sabin Stroe (Pitești); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Pitești)
Observatori: Cristian Nica (Ploiești) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?