Fotbal - Liga I: Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova 1-2

Fotbal - Liga I: Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova 1-2

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.



Universitatea a obţinut prima sa victorie în deplasare în acest sezon, iar nou-promovata Rapid a pierdut primul meci din acest campionat şi a încasat primele goluri.



Rapid, revelaţia acestui debut de sezon, a început excelent meciul şi a deschis scorul prin Alexandru Albu (14), cu un şut din careu, la o nesincronizare a apărării craiovene.



Universitatea a dominat jocul în cea mai mare parte a timpului, profitând şi de faptul că Rapid a jucat a doua repriză în zece, după eliminarea fundaşului Claudiu Belu Iordache (44).



Oaspeţii au ratat o mulţime de ocazii mari, portarul Horaţiu Moldovan având intervenţii incredibile în faţa jucătorilor craioveni.



În min. 57, Ştefan Baraiam a pătruns în careu din partea stângă şi a şutat în bară, apoi mingea a ajuns la Nistor, al cărui şut a fost deviat în transversală de Moldovan. Portarul Rapidului a salvat apoi golul şi la şuturile consecutive ale lui Baiaram şi Koljic (60). În min. 63, Moldovan s-a remarcat la şutul lui Ionuţ Vînă, iar apoi l-a blocat şi pe Jovan Markovic.

Universitatea a mai ratat prin Baiaram (70) şi Koljic (77), care au fost imprecişi.

În min. 83, Cîmpanu a şutat din afara careului, Moldovan a deviat în bară, iar Markovic a reluat în plasă.

În min. 85, oaspeţii au cerut penalty, la un contact între Romario Moise şi Markovic.

Universitatea a marcat golul victoriei în min. 90+1, cu un şut violent de la 22 de metri.

Un incident s-a petrecut în min. 49, când o petardă a căzut lângă portarul Mirko Pigliacelli. Italianul a acuzat şocul, a primit îngrijiri medicale, dar jocul s-a reluat la scurt timp. Jocul a mai fost întrerupt pe final, după golul victoriei, spectatorii aruncând cu obiecte în teren.



FC Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova 1-2 (1-0), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Alexandru Albu (14), respectiv Jovan Markovic (83), Elvir Koljic (90+1).
Cartonaş roşu: Claudiu Belu Iordache (Rapid, 44).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Cătălin Popa (Vaslui) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…