Fotbal - Liga I: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Astra Giurgiu 4-1

Fotbal - Liga I: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Astra Giurgiu 4-1

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 4-1 (3-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Sepsi OSK a deschis scorul prin Lorant Kovacs (11), la centrarea lui Radoslav Dimitrov. Gabriel Vaşvari a majorat diferenţa (41 - penalty), după un fault comis de portarul Mihai Popa asupra lui Eder Gonzalez. Spaniolul Eder Gonzalez a reuşit primul său gol în Liga I în finalul primei reprize (45). Suedezul Admir Bajrovic (75) a marcat ultimul gol al gazdelor, cu un şut de la circa 20 de metri.

Pentru Astra a înscris Răzvan Tincu (86), în propria poartă.

Sepsi, care venea după un eşec pe teren propriu cu campioana CFR Cluj (0-1), a avut mai multe absenţe în acest meci din cauza infectărilor cu noul coronavirus.

Astra nu are nicio victorie în ultimele sale trei meciuri, încheiate cu un egal şi două eşecuri.

Tribunele stadionului Municipal au fost ''populate'' de câteva zeci de oameni de zăpadă, cu însemnele echipei Sepsi OSK, eşarfe sau tricouri alb-roşii, făcuţi de suporterii covăsneni.

Sebastian Colţescu a arbitrat primul său meci de la partida dintre PSG şi Istanbul Başakşehir (8 decembrie), din Liga Campionilor, la care a fost arbitru de rezervă şi a fost acuzat de rasism.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - AFC Astra Giurgiu 4-1 (3-0), Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe
Au marcat: Lorant Kovacs (11), Gabriel Vaşvari (41 - penalty), Eder Gonzalez (45), Admir Bajrovic (75), respectiv Răzvan Tincu (86, autogol).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: Sepsi OSK /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa