Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova câştigă cu 2-0 derby-ul cu Dinamo, la Bucureşti

Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova câştigă cu 2-0 derby-ul cu Dinamo, la Bucureşti

Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în derby-ul etapei a doua a Ligii I de fotbal.

Într-un meci întrerupt circa 15 minute (din min. 25) din cauza faptului că antrenorului echipei Dinamo, Eugen Neagoe, i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital, Universitatea s-a impus fără clar, prin golurile marcate de Cristian Bărbuţ (35) şi Mihai Roman II (66).

Dinamo nu a reuşit să îşi creeze ocazii mari de gol, fiind de notat şuturi ale lui Mrzljak şi Montini, care nu au nimerit spaţiul porţii, şi un şut periculos (89), expediat de Ioan Filip şi respins în corner de Mirko Pigliacelli.

Universitatea are două victorii în tot atâtea partide, în timp ce Dinamo nu a câştigat niciun punct, primind şapte goluri, fără a marca.

De remarcat că acesta a fost al doilea meci consecutiv al lui Dinamo întrerupt, după ce partida cu FC Viitorul (0-5) a fost oprită, în repriza secundă, din cauza fanilor dinamovişti.

Dinamo pierduse o singură partidă pe teren propriu în acest an calendaristic, 1-2 cu FC Botoşani, pe 17 februarie.

De la revenirea craiovenilor pe prima scena, cele două echipe s-au mai întâlnit de 12 ori în Liga I, potrivit LPF, fiecare având câte trei victorii, iar şase jocuri s-au terminat la egalitate. Dinamo nu pierduse acasă în faţa Craiovei, înregistrând trei victorii şi trei egaluri. În ultimul meci direct, pe 15 decembrie 2018, Dinamo învingea Craiova cu 3-0, printr-o triplă a lui Montini.

FC Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova 0-2 (0-1), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Cristian Bărbuţ (35), Mihai Roman II (66).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: George Rădulescu (Bucureşti)
Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...