Fotbal - Liga I: Victorie surprinzătoare pentru Concordia Chiajna, în fața Stelei

Fotbal - Liga I: Victorie surprinzătoare pentru Concordia Chiajna, în fața Stelei

Concordia Chiajna a învins-o surprinzător pe Steaua București cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Neluț Roșu (23).

Steaua a făcut un joc slab și nu a reușit să își creeze prea multe ocazii de gol la poarta lui Cristian Bălgrădean, primul șut pe spațiul porții fiind expediat de Fernando Boldrin (36).

Concordia, condusă de pe bancă de cuplul Emil Ursu — Marin Dună, a reușit prima sa victorie împotriva Stelei în 12 partide de campionat. Înaintea acestui meci, Concordia pierduse 10 partide din 11 cu Steaua, obținând o remiză, 2-2, pe 10 mai 2015, pe Arena Națională (deplasare).

Concordia venea după cinci etape fără victorie (două egaluri, trei eșecuri). Concordia a învins-o în acest sezon și pe Dinamo, în deplasare, cu 1-0.

Steaua a pierdut primul său meci în deplasare în acest campionat și are doar două victorii în ultimele cinci etape (două eșecuri, un egal).

CS Concordia Chiajna — FC Steaua București 1-0 (1-0), Stadion Concordia — Chiajna
A marcat: Neluț Roșu (23).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: George Rădulescu (București)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) — CCA, Imilian Șerbănică (Bragadiru) — LPF

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante