Fotbal - Real Madrid: Benzema va avea o clauză de reziliere de 1 miliard de euro (presă)

Fotbal - Real Madrid: Benzema va avea o clauză de reziliere de 1 miliard de euro (presă)

Atacantul Karim Benzema va semna în această săptămână un nou contract cu echipa Real Madrid, în care este prevăzută o clauză de reziliere de 1 miliard de euro, scrie France Football.

Benzema, care în decembrie va împlini 30 de ani, își va prelungi cu doi ani contractul cu deținătoarea Ligii Campionilor, care va fi valabil astfel până în anul 2021. Aflat pe locul 8 în clasamentul celor mai buni marcatori din toate timpurile ai lui Real, cu 180 de goluri, atacantul francez este deja o legendă a clubului. Într-o perioadă în care în materie de transferuri totul a devenit posibil, președintele Florentino Perez a arătat cât de mult ține la Benzema, noul contract al acestuia având o clauză de reziliere de un miliard de euro.

Potrivit France Football, această clauză exista și în precedentele contracte ale jucătorului, de când Benzema a venit în 2009 de la Olympique Lyon în schimbul a 41 de milioane de euro. Doar doi jucători au mai avut o asemenea clauză astronomică la Real: Cristiano Ronaldo și Kaka, ambii câștigători ai Balonului de Aur.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…