Fotbal: 257 de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru preşedinţia FRF din 18 aprilie

Fotbal: 257 de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru preşedinţia FRF din 18 aprilie

Două sute cincizeci şi şapte de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, programate la 18 aprilie, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele în funcţie, Răzvan Burleanu.

"Acum 2 luni erau 260 de membri afiliaţi la Federaţia Română de Fotbal, azi sunt 257. Asta pentru că avem trei cluburi, Olimpia Satu Mare, Târgu Mureş şi Valea Mărului, care s-au retras. Aşa că azi avem 257 de membri afiliaţi. Dacă nu se mai retrag alte cluburi până atunci, acesta e numărul de votanţi la alegeri", a spus Burleanu.

Comitetul Executiv al FRF a convocat, miercuri, Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal pentru data de 18 aprilie 2018, ora 11,00.

Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.

Până în prezent şi-au anunţat intenţia de a candida actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi foştii fotbalişti Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria