Fotbal: A patra victorie consecutivă pentru Real Madrid

Fotbal: A patra victorie consecutivă pentru Real Madrid

Echipa Real Madrid a obţinut a patra victorie consecutivă în toate competiţiile, impunându-se pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Athletic Bilbao, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a campionatului de fotbal al Spaniei, disputată marţi seara. în devans.

Elevii antrenorului Zinedine Zidane au deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin germanul Toni Kroos (45+1), însă bascii au restabilit egalitatea după pauză, prin Ander Capa (52). Atacantul francez Karim Benzema s-a dovedit din nou decisiv pentru Real Madrid, reuşind o dublă în minutele 74 şi 90+2, graţie căreia campioana en titre a obţinut toate cele trei puncte.

De menţionat că Athletic Bilbao a evoluat în 10 jucători mai bine de 75 de minute, după eliminarea lui Raul Garcia, care a primit două cartonaşe galbene într-un interval de şase minute, în primul sfert de oră al partidei de pe stadionul Alfredo Di Stefano.

Miercuri este programat un alt meci din cadrul etapei a 19-a a campionatului spaniol, FC Barcelona - Real Sociedad. Celelalte jocuri din această rundă vor avea loc pe 20 ianuarie 2021.

Clasament:
1. Real Sociedad 26 puncte (13 meciuri)
2. Atletico Madrid 26 puncte (11 meciuri)
3. Real Madrid 26 puncte (13 meciuri)
4. Villarreal 22 puncte (13 meciuri)
5. FC Sevilla 19 puncte (11 meciuri)
6. Granada 18 puncte (12 meciuri)
7. Cadiz 18 puncte (13 meciuri)
8. FC Barcelona 17 puncte (11 meciuri)
....
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria