Fotbal: Academica Clinceni a transferat un atacant cu selecţii în naţionala Greciei

Fotbal: Academica Clinceni a transferat un atacant cu selecţii în naţionala Greciei

Echipa de fotbal Academica Clinceni a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, că l-a transferat pe atacantul Apostolos Vellios, care are opt selecţii în naţionala Greciei.

Vellios a semnat un contract valabil doi ani cu clubul ilfovean.

În vârstă de 29 de ani, Vellios a evoluat în cariera sa la Iraklis Salonic, Everton, Blackpool, Lierse, Vestsjaelland, Nottingham Forest, Waasland-Beveren, Atromitos şi Ascoli.

''Performanţa echipei din sezonul precedent, dar şi review-urile foarte bune pe care le-am primit de la alţi jucători m-au făcut să aleg Academica Clinceni. Sezonul trecut a fost foarte dificil pentru mine. Mi-am dorit să fiu liber de contract pentru a putea alege cu atenţie. Este o nouă provocare pentru mine. E prima dată când joc în România. Pentru un atacant este foarte important să înscrie. Şi ca orice atacant în doresc să dau gol în fiecare meci. Voi da totul la antrenamente şi la meciuri şi sper să reuşesc să ajut echipa să atingă o poziţie cât mai sus în clasament'', a declarat Vellios.

Academica i-a mai transferat până acum pe mijlocaşii Marius Cioiu (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Floriano Vanzo (Poli Iaşi), pe portarul Leonard Dobre (Ripensia Timişoara), pe atacantul Cristian Gavra (Universitatea Cluj), pe fundaşul austriac Marcel Holzmann (FC Botoşani) şi pe mijlocaşul Lucian Filip (FCSB).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: academica-clinceni.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu