Fotbal: Acord de principiu între Real Madrid şi Robert Lewandowski (presă)

Fotbal: Acord de principiu între Real Madrid şi Robert Lewandowski (presă)

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid şi internaţionalul polonez Robert Lewandowski au ajuns la un acord de principiu pentru ca golgheterul formaţiei Bayern Munchen să devină jucătorul madrilenilor din sezonul viitor, anunţă cotidianul El Mundo Deportivo.

Acordul a fost încheiat după o serie de reuniuni între noul manager al atacantului polonez, israelianul Pini Zahavi, şi Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a preşedintelui lui Real, Florentino Perez. Cu această ocazie au fost stabilite punctele de bază ale viitorului contract dintre cele două părţi, care urmează să se întindă pe o perioadă de doi ani, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, Lewandowski urmând să încaseze un salariu sensibil mai mare decât cel pe care acesta îl primeşte în prezent la gruparea bavareză.

Robert Lewandowski se află de mai mult timp pe agenda celor de la Real Madrid, însă numeroasele reuniuni pe care oficialii spanioli le-au avut anterior cu fostul manager al jucătorului, polonezul Cezary Kucharski, nu au ajuns la niciun rezultat.

Madrilenii au decis să se orienteze către polonez după ce posibilitatea de a-i înregimenta în această vară pe brazilianul Neymar sau pe englezul Harry Kane a devenit tot mai mică.

În vârstă de 29 ani, Robert Lewandowski este legat prin contract de Bayer Munchen până în iunie 2021, iar transferul său pe Santiago Bernabeu ar fi mai accesibil pentru Real Madrid decât cele ale lui Neymar sau Kane, explică ziarul catalan.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...