Fotbal: Acţiunea naţionalei Under-17 a fost anulată după două cazuri pozitive la coronavirus

Fotbal: Acţiunea naţionalei Under-17 a fost anulată după două cazuri pozitive la coronavirus

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, că acţiunea lotului Under-17, generaţia 2004, nu va mai avea loc după ce au fost depistate doua cazuri pozitive Covid-19 în urma testărilor efectuate.

Reprezentativa pregătită de Daniel Mogoşanu trebuia să dispute o dublă amicală împotriva naţionalei similare a Bulgariei, în perioada 8-11 octombrie.

Tricolorii s-au reunit pe 5 octombrie, iar miercuri ar fi trebuit să plece la Sliven, în Bulgaria. Întreaga acţiune a fost anulată după ce rezultatele a doi dintre jucătorii convocaţi au fost pozitive la cea de a treia testare.

De asemenea, la selecţionata U19 a României, care se afla reunită la Snagov, doi jucători au prezentat simptome Covid-19. Atât ei, cât şi contacţii lor direcţi au fost izolaţi în camere separate. În total, 6 jucători şi doi membri ai staff-ului sunt izolaţi de restul delegaţiei până la sosirea rezultatelor testelor Covid-19. Toată delegaţia va efectua teste joi dimineaţa, a treia testare pentru aceasta acţiune. La primele doua testări toate rezultatele au fost negative.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră

5 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”