Fotbal: Adrian Dulcea şi Paul Ciobanu, noii antrenori ai echipei FC Argeş

Fotbal: Adrian Dulcea şi Paul Ciobanu, noii antrenori ai echipei FC Argeş

Adrian Dulcea şi Paul Ciobanu sunt noii antrenori ai echipei de fotbal FC Argeş, a anunţat, luni, clubul de Liga I pe pagina sa de Facebook.

Clubul a precizat că raporturile contractuale cu antrenorul principal Ionuţ Codruţ Moşteanu şi secundul Dragoş Radu au fost reziliate pe cale amiabilă.

Dulcea (42 ani) a jucat pentru FC Argeş în două perioade, 2007-2010 şi 2012-2014, când a ales să pună ghetele în cui. Ca jucător, acesta mai are în CV echipe precum Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Gyor, Gaz Metan sau CS Mioveni. Ca antrenor, Adrian Dulcea le-a pregătit până acum pe SCM Argeşul Piteşti, FC Râmnicu Vâlcea şi Unirea Bascov.

Paul Ciobanu (50 ani) a mai pregătit pe FC Argeş în sezonul 2018-2019, făcând cuplu cu Augustin Eduard, fostă glorie a clubului piteşean.

Noul cuplu de antrenori va conduce prima dată echipa în meciul de vineri, de la ora 20:30, de pe propriul teren, cu Dinamo.

Ionuţ Moşteanu a fost numit antrenor principal la FC Argeş pe 4 octombrie, când l-a înlocuit pe Ionuţ Badea, căruia i-a fost secund. Cu Moşteanu pe banca tehnică echipa piteşteană a obţinut primele sale victorii în acest sezon.

Badea a avut ca bilanţ un egal şi cinci eşecuri, iar Moşteanu a înregistrat două victorii, două egaluri şi un eşec în Liga I, dar şi eliminarea din Cupa României.
AGERPRES 

Sursa foto: Fotbal Club Arges Pitesti/facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!