Fotbal: Adrian Mititelu, aflat în detenţie, este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF

Fotbal: Adrian Mititelu, aflat în detenţie, este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF

Patronul clubului din Liga a II-a de fotbal FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, care de la 5 noiembrie execută în regim de detenţie o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, este chemat, printr-o citaţie publicată, vineri, pe site-ul FRF , la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal din 16 decembrie.

"Prin prezenta, Mititelu Adrian este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, în ziua de 16 decembrie 2020, ora 16:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal din str. Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2, în calitate de pârât în contradictoriu cu U Craiova 1948 Club Sportiv SA (n.r. - clubul din Liga I) în calitate de reclamant privind cauza - sesizare", se arată pe site-ul federaţiei, fără să se precizeze cauza dosarului.

În citaţia în format electronic ataşată pe acelaşi site , se menţionează faptul că "părţile pot fi asistate sau reprezentate de avocaţi sau de alte persoane autorizate pe bază de împuternicire".

"Neprezentarea părţii legal citate nu constituie motiv de amânare a judecării cauzei. Întâmpinarea se va depune până la primul termen fără a se solicita amânarea cauzei pentru aceasta", se mai precizează în citaţia semnată de Elena Cochet, consilier juridic şi secretar al Comisiei de Disciplină şi Etică.

Patronul clubului FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost condamnat, la 5 noiembrie, de Curtea de Apel Craiova la 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, pedeapsă care se va executa în regim de detenţie.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”