Fotbal: Adrian Mutu - Aş paria pe prezenţa naţionalei de tineret la Campionatul European

Fotbal: Adrian Mutu - Aş paria pe prezenţa naţionalei de tineret la Campionatul European

Selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Adrian Mutu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ar paria pe prezenţa echipei sale la Campionatul European U21 de anul viitor, el fiind convins că aceasta poate obţine calificarea printr-o victorie în meciul cu Danemarca din preliminarii.

"Aş paria pe prezenţa echipei naţionale la EURO. Pariez în primul rând pe băieţii mei şi pe mine. Vă asigur că vom pregăti meciul cu cea mai mare seriozitate, iar băieţii vor da totul pe teren. Şansele în meciul cu Danemarca sunt 50-50%, suntem cele mai bune echipe din grupă. Avem un fotbal asemănător, pentru că Danemarca are un selecţioner spaniol de ceva timp şi practică un fotbal bazat pe posesie. Un fotbal interesant cu jucători foarte buni care activează la echipe importante. Dar şansele sunt 50-50%", a afirmat selecţionerul, care marţi a devenit ambasador al unei companii de pariuri.

El a menţionat că va discuta cu selecţionerul primei reprezentative, Mirel Rădoi, pentru a-l avea în lot pe Dennis Man pentru partida decisivă cu Danemarca.

"Cu siguranţă voi vorbi cu Mirel şi nu numai de Man, pentru că mai sunt câţiva jucători tineri care sunt în vizorul echipei mari. Bineînţeles că va depinde şi de Mirel, de ce ia în calcul, de modul în care vrea să-şi alcătuiască echipa. Vom vedea. Însă, aşa cum am spus mereu, prima reprezentativă are prioritate, iar dacă Man va fi convocat la echipa mare nu va fi nicio problemă pentru mine. Din contră, voi fi bucuros pentru el că a ajuns să joace pentru prima reprezentativă", a spus Mutu.

Acesta este încrezător că Mirel Rădoi va obţine în cele din urmă rezultatele pe care şi le doreşte la prima reprezentativă. "Mirel ştie ce înseamnă să fii selecţioner la echipa mare. Dacă nu ştia, acum a simţit acest lucru pentru că toată lumea are o părere despre echipa naţională. El este un băiat foarte serios, munceşte foarte mult şi doreşte să aducă rezultate. Eu cred că o să continue pe acest drum şi într-un final o să aibă rezultatele pe care şi le doreşte", a adăugat selecţionerul naţionalei de tineret.

Adrian Mutu a semnat, marţi, un parteneriat cu Favbet, devenind oficial ambasador al acestui brand în România.

"De-a lungul anilor mi-a plăcut să-mi asociez imaginea cu companii importante şi serioase pentru beneficiul comun. Este şi cazul Favbet, una dintre cele mai mari companii de pariuri cu o vastă experienţă. Mă bucur că fac parte din această echipă ca ambasador şi sper ca parteneriatul să se întindă pe mulţi ani de acum încolo", a precizat el.

Mutu a semnat un parteneriat de imagine cu compania de pariuri, el intrând astfel în rândul ambasadorilor acesteia, alături de Ivan Rakitic sau Alexander Hleb.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...