Fotbal: Adrian Mutu susține că a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului antrenorului Cosmin Contra cu Dinamo

Fotbal: Adrian Mutu susține că a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului antrenorului Cosmin Contra cu Dinamo

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, vineri, că a ajuns la un acord cu antrenorul Cosmin Contra pentru prelungirea contractului acestuia, scadent la finalul actualului sezon.

"S-a găsit acordul cu Cosmin Contra pentru prelungire, e o chestiune de ore. Suntem foarte aproape, așteptăm acum ca actele să fie făcute de avocați și să fie semnate. Sperăm ca până la ora meciului cu FCSB (n.r. — 1 mai) să semnăm. Dacă nu, atunci în următoarele zile după meci. De când a venit Cosmin Contra am pierdut doar un meci, iar acest lucru spune multe. Nu se aștepta nimeni ca Dinamo să fie o forță și dacă nu vom dovedi anul ăsta, la anul sigur ne vom bate pentru titlu", a spus directorul general.

Adrian Mutu a catalogat meciul Dinamo — FCSB, programat la 1 mai, în cadrul etapei a 8-a a play-off-ului Ligii I, drept "derby-ul sezonului". "Noi, cei din conducere, suntem foarte pregătiți. Sper ca și băieții la ora meciului cu Steaua să fie foarte concentrați, pentru că urmează poate cel mai important derby din ultimii ani. Este derby-ul sezonului și sper să-l câștigăm. Se știe că dacă noi vom câștiga ajungem la 2 puncte în spatele FCSB-ului. Chiar dacă va fi foarte greu să luăm titlul, pentru că nu va depinde numai de noi asta, este foarte important să facem pasul și să fim acolo, pentru că obiectivul nostru este locul 2. Trebuie să fim acolo și să sperăm că FCSB și Viitorul vor face un pas greșit", a adăugat Mutu, care, vineri, a vândut bilete pentru meciul cu FCSB la casele de la Stadionul Dinamo.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…