Fotbal: Al patrulea meci amânat în Premier League din cauza infectărilor cu Covid-19

Fotbal: Al patrulea meci amânat în Premier League din cauza infectărilor cu Covid-19

Meciul pe care Fulham urma să-l dispute în deplasare cu Burnley, duminică, în cadrul etapei a 17-a a campionatului de fotbal al Angliei, a fost amânat din cauza noilor cazuri de infectare cu Covid-19 detectate în cadrul clubului londonez, a anunţat conducerea Premier League, citată de Reuters.

Decizia vine la trei zile după amânarea partidei dintre Tottenham şi Fulham, la solicitarea conducătorilor grupării de pe Craven Cottage, care şi-au exprimat la momentul respectiv îngrijorarea cu privire la "creşterea semnificativă a cazurilor de Covid-19".

Meciul dintre Burnley şi Fulham este al patrulea amânat în campionatului Angliei de la debutul lunii decembrie, după ce cluburile Manchester City şi Newcastle United au raportat la rândul lor mai multe cazuri pozitive.

Unii dintre preşedinţii cluburilor engleze au pledat, la începutul săptămânii, pentru o întrerupere temporară a campionatului, însă Premier League consideră că sezonul poate continua.

"În marea majoritate a cluburilor, numărul infectărilor cu coronavirus rămâne scăzut. Ne menţinem încrederea în protocoalele noastre sanitare, susţinute de guvern, care garantează că meciurile pot fi disputate conform programului", a precizat Premier League într-un comunicat.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Fulham FC Official /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...