Fotbal: Alexandru Măţan, transferat de la FC Viitorul la campioana SUA, Columbus Crew

Fotbal: Alexandru Măţan, transferat de la FC Viitorul la campioana SUA, Columbus Crew

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul jucătorului Alexandru Măţan la gruparea Columbus Crew, campioana en titre a Statelor Unite ale Americii.

"FC Viitorul Constanţa şi Columbus Crew au ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului Under-21 Alexandru Măţan la formaţia din Major League Soccer, campioana SUA în 2008 şi 2020. Alex este component de bază al naţionalei U21 a României, alături de care s-a calificat la CE U21 din acest an. Mulţumim, Alex, pentru evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îţi dorim mult succes la noua formaţie", se arată pe site -ul citat.

În vârstă de 21 de ani, Alexandru Măţan a evoluat în 24 de partide din acest sezon pentru formaţia din Ovidiu, 23 în Liga I şi una în Cupa României.

Mijlocaşul ofensiv născut la Galaţi este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, unde a ajuns în 2009. Măţan a îmbrăcat în toate competiţiile de 66 de ori tricoul echipei FC Viitorul Constanţa şi a contribuit la câştigarea, în 2019, a Cupei şi Supercupei României.

Ca senior, el a mai evoluat pentru FC Voluntari, sub formă de împrumut, în perioada septembrie 2019 - august 2020.
AGERPRES

Sursa foto: Viitorul FC / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina