Fotbal american: Președintele Donald Trump i-a primit pe câștigătorii Super Bowl 2017

Fotbal american: Președintele Donald Trump i-a primit pe câștigătorii Super Bowl 2017

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a primit miercuri la Casa Albă pe componenții echipei New England Patriots, câștigătorii ediției din acest an a Super Bowl, finala Ligii profesioniste de fotbal american.

Cu această ocazie, Trump a reamintit spectaculoasa răsturnare de scor reușită de New England în finala câștigată cu 34-28 în fața formației Atlanta Falcons, pe 5 februarie la Houston (Texas), după ce Patriots a fost condusă cu o diferență de 25 de puncte, în cel de-al treilea sfert al meciului.

"Acest Super Bowl a fost un efort complet al echipei. Aceasta este frumusețea realizării lor: au câștigat ca o echipă", a spus Donald Trump.

De la evenimentul care a avut loc la Casa Albă a lipsit, însă, marea vedetă a lui Patriots, Tom Brady, care a invocat "probleme familiale personale" pentru a-și motiva absența. Alți șase jucători au decis să nu participe la întâlnirea cu Trump, în semn de protest față de politica actualului lider american, precizează DPA.

Cu această ocazie, patronul și jucătorii echipei New England Patriots i-au oferit un tricoul cu numărul 45 lui Donald Trump, care a devenit în luna ianuarie a acestui an al 45-lea președinte din istoria Statelor Unite.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”