Fotbal: Andrei Cordoş este noul manager general al clubului Universitatea Cluj

Fotbal: Andrei Cordoş este noul manager general al clubului Universitatea Cluj

Fostul fotbalist Andrei Cordoş a fost instalat, miercuri, în funcţia de manager general al clubului Universitatea Cluj, a anunţat gruparea din Liga a II-a într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

"Andrei Cordoş se alătură familiei Universităţii Cluj, fostul fundaş central al formaţiei noastre fiind noul manager general al clubului. Cariera de jucător a lui Andrei Cordoş a început sub alb şi negru, primii paşi în fotbal la nivel de juniori fiind făcuţi la academia lui 'U'. În sezonul 2006/2007, el a îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei mari la vârsta de 18 ani, debutând într-un meci câştigat de 'studenţi' cu 6-0 pe terenul celor de la Bihorul Beiuş. În acea stagiune, Andrei a avut o contribuţie importantă la promovarea echipei în Liga I, fiind om de bază cu 23 de prezenţe şi un gol marcat. A evoluat timp de patru ani pentru 'U', perioadă în care a fost convocat la naţionala de tineret a României. În 2009, fundaşul clujean pleca de pe 'Ion Moina' şi semna în Italia, cu Frosinone. Andrei a revenit la 'U' în 2017 şi a pus umărul la promovarea echipei din al treilea eşalon în liga secundă. În total, acesta a strâns 120 de meciuri în alb şi negru, marcând de şase ori", se menţionează în comunicatul citat.

În vârstă de 33 de ani, Cordoş s-a restras din activitate la 1 ianuarie 2020. În cariera sa de fotbalist a evoluat la 10 cluburi, la unele dintre acestea în mai multe rânduri: Universitatea Cluj, Frosinone, FCM Târgu Mureş, FC Vaslui, FC Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoşani, Maziya, Luceafărul Oradea şi Zalgiris Vilnius.

Andrei Cordoş va colabora la conducerea clubului cu Radu Constantea, reprezentantul Consiliului Local Cluj-Napoca în Consilul Director al FC Universitatea Cluj. Constantea ocupă funcţia de preşedinte interimar din 20 octombrie, după demisia lui Constantin Răduţă.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: FC Universitatea Cluj/Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...