Fotbal: Anton Petrea (FCSB) a anunţat că Miron şi Olaru nu vor putea juca în Supercupa României

Fotbal: Anton Petrea (FCSB) a anunţat că Miron şi Olaru nu vor putea juca în Supercupa României

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii Andrei Miron şi Darius Olaru, ambii accidentaţi în meciul cu Sepsi OSK din Liga I, nu vor putea evolua, joi, în meciul din Supercupa României cu CFR Cluj.

"Din păcate nu ne vom putea baza pe Miron şi Olaru o perioadă de 2-3 săptămâni. Sperăm totuşi într-o revenire mai rapidă a lor. Sunt jucători importanţi în angrenajul echipei. Sper ca înlocuitorii lor să joace cât mai bine, iar exprimarea echipei să nu aibă de suferit şi cu atât mai mult rezultatele", a afirmat Petrea.

Tehnicianul a menţionat că în meciul de joi, CFR Cluj va căuta revanşa după înfrângerea din ultimul meci direct, 3-0 pentru FCSB, în etapa a 28-a a Ligii I.

"Supercupa este un meci în urma căruia poţi câştiga un trofeu. Şi orice antrenor sau jucător îşi doreşte să câştige trofee. Pentru noi este un obiectiv, încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul adversarului. Întâlnim o echipă foarte bună, care cu siguranţă va veni ambiţionată şi de rezultatul nefavorabil înregistrat în campionat cu noi. Ambiţiile şi orgoliile sunt la fel de mari. Principalul nostru obiectiv rămâne campionatul, asta este clar", a precizat Anton Petrea.

Campioana en titre CFR Cluj întâlneşte câştigătoarea ediţiei trecute a Cupei României, FCSB, în Supercupa României, joi, de la ora 19:00, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale