Fotbal: Antrenorii Corneliu Papură şi Marius Croitoru, suspendaţi câte 2 etape de Comisia de Disciplină

Fotbal: Antrenorii Corneliu Papură şi Marius Croitoru, suspendaţi câte 2 etape de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal i-a sancţionat, luni, pe antrenorii Corneliu Papură (Universitatea Craiova) şi Marius Croitoru (FC Botoşani) cu câte 2 etape de suspendare şi 320 de lei penalitate financiară, se arată pe site -ul oficial al LPF.

Papură şi Croitoru au fost eliminaţi pentru proteste la adresa arbitrilor în meciurile CFR Cluj - Universitatea Craiova (scor 0-0), respectiv FC Botoşani - FC Voluntari (scor 1-1) din etapa a 15-a a Ligii I, ultima disputată în anul 2020.

În cazul tehnicianului formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, eliminat în timpul partidei cu FCSB (scor 1-1), Comisia de Disciplină a hotărât un nou termen pentru 13 ianuarie.

De asemenea, jucătorul Cristian Sorin Bustea (UTA Arad) a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate sportivă de 740 lei pentru eliminarea din partida cu Astra Giurgiu (scor 0-6). AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro