Fotbal: Antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Fotbal: Antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu clubul de fotbal CFR Cluj, pentru încă două sezoane, începând din vară, a anunţat, marţi, gruparea din Gruia pe site-ul său oficial.

''Datorită muncii de excepţie depuse până acum la CFR, a rezultatelor şi a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunţă că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară. Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu şi vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite'', se arată în comunicat.

Petrescu a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei clujene pe 10 iunie 2017. El a semnat atunci un contract pe doi ani.

După primele trei etape din play-off, CFR Cluj ocupă locul al doilea în clasament, la egalitate de puncte (35) cu liderul FCSB, care conduce la diferenţă de un singur gol.

Dan Petrescu le-a mai antrenat în cariera sa pe Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi (Qatar), ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, Al-Nasr (EAU).
AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...