Fotbal: Antrenorul echipei AC Milan i-a luat apărarea lui Tătăruşanu

Fotbal: Antrenorul echipei AC Milan i-a luat apărarea lui Tătăruşanu

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, nu a dorit să comenteze arbitrajul de la meciul cu AS Roma (3-3) şi i-a luat apărarea portarului român Ciprian Tătăruşanu, care a făcut câteva erori la meciul său de debut în poarta gazdelor.

Tătăruşanu, transferat în această vară de la Olympique Lyon, pentru 500.000 de euro, a greşit la primul gol marcat de Roma şi a pierdut mingea la faza premergătoare penalty-ului acordat oaspeţilor.

''Nu am mai văzut un jucător care să nu facă greşeli, chiar şi la cel mai înalt nivel. Tătăruşanu e un portar puternic'', a afirmat tehnicianul la finalul meciului. Tătăruşanu a fost titularizat după ce Gianluigi Donnarumma a fost testat pozitiv la COVID-19.

''Suntem controlaţi foarte strict şi urmăm regulile, dar cu siguranţă nu suntem imuni la virus. Important este să continuăm să jucăm şi să oferim distracţie suporterilor în aceste vremuri complicate'', a mai spus Pioli.

Tătăruşanu nu a jucat meciuri oficiale din februarie decât pentru naţionala României.

''A fost un meci frumos între două echipe care au preferat să joace cartea atacului. Sunt mulţumit de joc, nu e timpul să ne uităm la clasament. Cu siguranţă jucătorii nu sunt mulţumiţi, deoarece atunci când conduci de trei ori şi nu câştigi, există un regret. Despre arbitraj nu vreau să vorbesc'', a comentat Pioli.

Foto: (c) MATTEO BAZZI / EPA


Portarul român Ciprian Tătăruşanu a avut parte de un debut nereuşit la AC Milan , care a terminat la egalitate cu AS Roma, 3-3, luni seara, pe San Siro, în ultimul meci din etapa a cincea a campionatului de fotbal al Italiei.

Tătăruşanu a gafat la primul gol al oaspeţilor, ieşind pe sub mingea centrată de Lorenzo Pellegrini din corner, iar Edin Dzeko a marcat cu capul (14), restabilind egalitatea, după ce Zlatan Ibrahimovic deschisese scorul în min. 2.

AC Milan a trecut din nou în avantaj după pauză, prin golul belgianului Alexis Saelemaekers (47), dar giallorossi au egalat prin Jordan Veretout (71), dintr-un penalty la care Tătăruşanu a ghicit colţul, dar nu a putut opri mingea.

Ibrahimovic a marcat golul de 3-2 pentru rossoneri (79), din penalty, însă Roma a punctat în min. 84, prin Marash Kumbulla, în urma unui corner, stabilind scorul final.

AC Milan se menţine pe primul loc după acest egal, cu 13 puncte, urmată de SSC Napoli, 11 puncte, Sassuolo, 11 puncte, Inter, 10 puncte, Juventus, 9 puncte, Atalanta, 9 puncte, Sampdoria, 9 puncte, etc. AS Roma se află pe locul 9, cu 8 puncte.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”