Fotbal: Antrenorul Hansi Flick a anunţat că vrea să se despartă de Bayern Munchen la finalul sezonului

Fotbal: Antrenorul Hansi Flick a anunţat că vrea să se despartă de Bayern Munchen la finalul sezonului

Antrenorul Hansi Flick a anunţat sâmbătă că vrea să se despartă de Bayern Munchen la finalul sezonului, în direct la televiziunea Sky după victoria echipei sale cu 3-2 la Wolfsburg, în campionatul de fotbal al Germaniei, transmite presa internaţională.

"Am anunţat echipa, aş vrea să-mi închei contractul la finalul sezonului", a declarat Flick, care este legat de campioana Germaniei până în anul 2023.

Întrebat dacă va deveni selecţioner al naţionalei Germaniei, Flick a răspuns că nu a luat încă nicio decizie în această privinţă.

Câştigător a şase trofee în primul lui sezon la Bayern, 2019-2020, Flick nu mai poate cuceri în actuala stagiune decât Bundesliga, unde echipa este lider cu un avans de 7 puncte faţă de a doua clasată, RB Leipzig, când mai sunt cinci etape. Formaţia bavareză a fost eliminată în această săptămână de Paris Saint-Germain în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Presa speculează de mai bine de o lună că Flick l-ar putea înlocui pe Joachim Loew pe banca naţionalei Germaniei, una din adversarele României în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Mass-media au comentat în ultima perioadă tensiunile dintre Flick şi directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...