Fotbal: Antrenorul Jorge Sampaoli a comis o gafă de proporţii la o conferinţă de presă a echipei Santos

Fotbal: Antrenorul Jorge Sampaoli a comis o gafă de proporţii la o conferinţă de presă a echipei Santos

Antrenorul argentinian Jorge Sampaoli, numit în decembrie la echipa braziliană de fotbal Santos, a comis o gafă de proporţii la o conferinţă de presă, la care a afirmat că Ronaldinho, fosta vedetă a Selecao, a jucat la acest club, relatează presa internaţională.

Întrebat de ce a ales să lucreze în Brazilia, fostul selecţioner al naţionalei Argentinei a răspuns: "La Santos am venit la o echipă cu multă istorie, ceea ce m-a încântat. Trebuie să fim la înălţimea istoriei lui Pele, Neymar, Ronaldinho".

Problema este că Ronaldinho nu a evoluat niciodată la Santos. Fostul câştigător al Balonului de Aur a îmbrăcat în Brazilia tricoul lui Gremo, Flamengo, Atletico Mineiro şi Fluminense.

Există posibilitatea ca Sampaoli să-l fi confundat pe Ronaldinho cu Robinho, care şi-a început cariera la Santos şi a mai jucat în urmă cu câţiva ani la această echipă, unde este o legendă.

După această gafă, Sampaoli a fost ironizat atât de ziarişti, cât şi de internauţi. De exemplu, site-ul francez So Foot se întreabă dacă tehnicianul mai resimte mahmureală după Cupa Mondială 2018, dezastruoasă pentru el şi naţionala Argentinei.

Potrivit ziarului spaniol Sport, "mai mulţi suporteri ai lui Santos au rămas cu gura căscată, iar pe unii i-a iritat să vadă cât de puţin cunoaşte argentinianul echipa care domină azi fotbalul brazilian". AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...