Fotbal: Antrenorul Mauricio Pochettino a ajuns la un acord cu PSG (presă)

Fotbal: Antrenorul Mauricio Pochettino a ajuns la un acord cu PSG (presă)

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino a ajuns la un acord cu campioana Franţei la fotbal, Paris Saint-Germain, unde îl va înlocui pe germanul Thomas Tuchel, care a fost demis joi, scrie L'Equipe.

Liber după despărţirea de Tottenham Hotspur în noiembrie 2019, Pochettino s-a înţeles cu gruparea de pe Parc des Princes. RMC Sport şi Le Parisien anunţă şi ele că argentinianul va fi noul tehnician al echipei din capitala Franţei. Fostul fundaş, care are 48 de ani, a fost jucătorul lui PSG între 2001 şi 2003.

Tuchel, 47 de ani, a preluat-o în 2018 pe PSG, cu care a câştigat de două ori campionatul şi o dată Cupa Franţei şi Cupa Ligii franceze. În sezonul trecut, formaţia pariziană s-a calificat în prima sa finală în Liga Campionilor, fiind învinsă la limită de Bayern Munchen (0-1).

Thomas Tuchel a fost demis după victoria obţinută miercuri în campionat în faţa lui Strasbourg (4-0).

Aflată acum pe locul 3 în campionat, la un punct de Olympique Lyon şi Lille, PSG va juca primul său meci după pauza de iarnă cu Saint-Etienne pe 6 ianuarie. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”