Fotbal: Antrenorul Vasile Miriuţă şi-a reziliat contractul cu FC Hermannstadt

Fotbal: Antrenorul Vasile Miriuţă şi-a reziliat contractul cu FC Hermannstadt

Antrenorul Vasile Miriuţă şi-a reziliat contractul cu FC Hermannstadt, în cursul zilei de vineri, a anunţat clubul sibian de fotbal pe pagina sa de Facebook.

FC Hermannstadt precizează că Miriuţă a optat să fie mai aproape de familia sa şi să antreneze la o echipă de prima ligă din Ungaria. Kisvarda anunţase joi pe site-ul său oficial că echipa va fi pregătită în noul sezon de Miriuţă.

''AFC Hermannstadt îi mulţumeşte pentru devotamentul său din acest sezon şi pentru profesionalismul său la conducerea echipei noastre. Îi suntem cu toţii recunoscători lui 'Tati' pentru atingerea obiectivului în condiţiile dificile ale acestui sezon. Datorită priceperii şi încrederii sale necontenite în atingerea ţelului propus suntem în continuare în Liga 1!'', se arată în comunicatul semnat de preşedintele clubului, Teodor Birţ.

FC Hermannstadt a evitat retrogradarea din Liga I după ce a învins-o dramatic pe Dunărea Călăraşi în ultima etapă din play-out, cu 2-1, printr-un gol marcat în minutul 90+6, iar la barajul cu Universitatea Cluj a câştigat cu 2-0 în deplasare şi pierdut cu 0-1 acasă.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...