Fotbal: Arbitrii români Istvan Kovacs și Radu Petrescu, delegați la meciuri din preliminariile CM 2018

Fotbal: Arbitrii români Istvan Kovacs și Radu Petrescu, delegați la meciuri din preliminariile CM 2018

Arbitrii români Istvan Kovacs și Radu Petrescu au fost delegați la meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, a anunțat site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Istvan Kovacs va conduce jocul pe care campioana europeană Portugalia îl va disputa în Letonia, vineri 9 iunie, de la ora 21,45 (ora României). La Riga, el va fi ajutat de asistenții Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, arbitru de rezervă fiind Horațiu Feșnic.

Elveția ocupă primul loc în Grupa B, cu 15 puncte, urmată de Portugalia, 12 puncte, Ungaria, 7 puncte, Insulele Feroe, 5 puncte, Letonia, 3 puncte, Andorra, 1 punct.

Radu Petrescu va arbitra meciul pe care campioana mondială Germania îl va juca pe teren propriu, în fața selecționatei din San Marino, sâmbătă 10 iunie, de la ora 21,45, la Nurnberg. Arbitri asistenți vor fi Radu Ghinguleac și Vladimir Urzică, iar arbitru de rezervă a fost nominalizat Sebastian Colțescu.

În Grupa C, lider este Germania, cu 15 puncte, urmată de Irlanda de Nord, cu 10 puncte, Cehia, 8 puncte, Azerbaidjan, 7 puncte, Norvegia, 3 puncte, San Marino, 0 puncte.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?