Fotbal: Arbitru ameninţat cu moartea după ce a eliminat doi jucători ai lui FC Porto

Fotbal: Arbitru ameninţat cu moartea după ce a eliminat doi jucători ai lui FC Porto

Arbitrul portughez Luis Godinho şi familia sa au fost ameninţaţi cu moartea după ce el a eliminat doi fotbalişti ai lui FC Porto în meciul de miercuri cu Sporting Braga (1-1) din manşa întâi a semifinalelor Cupei Portugaliei, transmite Reuters.

În meciul de la Braga, unul foarte tensionat, Godinho i-a eliminat pe Luis Diaz şi Matheus Uribe.

Primul dintre ei a văzut cartonaşul roşu în minutul 70 după un fault dur asupra lui David Carmo, fundaşul gazdelor. Au urmat momente mai puţin obişnuite, fiind nevoie ca fotbaliştii celor două echipe să-şi unească forţele pentru a împinge o ambulanţă rămasă în pană pe terenul de joc,

Uribe a fost eliminat în minutul 90+7 după ce a lovit cu capul un adversar, cu cinci minute înainte ca Braga să egaleze.

Comisia de arbitri din Portugalia a condamnat ameninţările primite de Godinho şi familia sa şi a menţionat că astfel de lucruri nu sunt ceva nou în această ţară.

Preşedintele lui Porto, Pinto da Costa, i-a criticat pe arbitri după meci. Nu este prima oară în actualul sezon când clubul se simte nedreptăţit de cavalerii fluierului.

Potrivit presei locale, Porto a criticat arbitrajul din acest meci şi în newsletter-ul său zilnic, trimis fanilor.

Joi este programată cealaltă semifinală tur din Cupa Portugaliei, în care se înfruntă echipele Estoril Praia şi Benfica Lisabona.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?