Fotbal: Astra Giurgiu riscă depunctarea din cauza datoriilor către fostul antrenor Costel Enache

Fotbal: Astra Giurgiu riscă depunctarea din cauza datoriilor către fostul antrenor Costel Enache

Clubul Astra Giurgiu riscă depunctarea şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători dacă nu va achita în termen de cinci zile restanţele salariale către fostul antrenor Costel Enache şi membrii staff-ului acestuia, secundul Cătălin Munteanu şi preparatorul fizic Alessandro Cittadino, conform deciziei de joi a Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

De asemenea, gruparea giurgiuveană a fost sancţionată cu penalitate financiară în valoare totală de 9.000 de lei, câte 3.000 de lei pentru fiecare dosar în parte.

"Comisia a sancţionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul Enache Constantin. Comisia a acordat termen în data de 29.07.2020, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Enache Constantin conform Hotărârii nr. 528/CL/16.01.2019 rămasă definitivă prin decizia nr. 5/CR/06.02.2020 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se arată în soluţia comisiei în cazul lui Costel Enache, publicată pe site-ul oficial al FRF.

Antrenorul Costel Enache, secundul Cătălin Munteanu şi preparatorul fizic Alessandro Cittadino au făcut parte din staff-ul tehnic al formaţiei Astra Giurgiu în perioada 17 noiembrie 2018 - 13 iunie 2019.

În prezent, cei trei se află în staff-ul formaţiei din Liga a II-a, Petrolul Ploieşti.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: Astra Giurgiu /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina