Fotbal: Atacantul Florin Andone (Brighton), acuzat de comportament violent

Fotbal: Atacantul Florin Andone (Brighton), acuzat de comportament violent

Internaţionalul român Florin Andone, atacantul echipei de fotbal Brighton and Hove Albion, a fost acuzat oficial, joi, de către Federaţia Engleză de Fotbal (FA) de comportament violent în timpul meciului cu West Bromwich Albionm, din Cupa Angliei, transmite Reuters.

Andone, care a egalat pentru Brighton în finalul timpului regulamentar la meciul câştigat cu 3-1 după prelungiri, a părut că l-a lovit cu cotul pe Sam Field (WBA) în prima repriză, un incident ratat de arbitrul Paul Tierney.

''Florin Andone de Brighton a fost pus sub acuzare pentru conduită violentă, în urma unui incident din minutul 27 al meciului de miercuri, contra echipei West Brom, din Cupa Angliei, care nu a fost observat de oficialii meciului, dar care a fost surprins de camerele de filmat'', a anunţat federaţia.

Andone are răgaz până vineri la ora 20,00 (ora României) pentru a răspunde la acuzaţie. AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina