Fotbal: Atacantul Florin Andone, aflat în vizorul echipei Fiorentina

Fotbal: Atacantul Florin Andone, aflat în vizorul echipei Fiorentina

Atacantul român Florin Andone, care joacă la Deportivo La Coruna, se află în vizorul echipei italiene de fotbal Fiorentina, care urmează să se despartă de atacantul croat Niko Kalinic, relatează presa din Italia.

Kalinic are oferte lucrative din China și mai mult ca sigur se va despărți de echipa ''viola'', unde este coleg cu portarul român Ciprian Tătărușanu și cu tânărul mijlocaș Ianis Zicu.

Directorul sportiv Pantaleo Corvino are ochii ațintiți tot către Europa de Est pentru înlocuirea lui Kalinic, scrie Fiorentina News, chiar dacă Florin Andone joacă de la o vârstă fragedă în Spania.

Atacantul echipei Deportivo, născut în 1993, a trecut anterior pe la Villarreal și Cordoba, iar în acest sezon are 6 goluri în 18 meciuri pentru galicieni, după ce în stagiunea trecută a înscris 21 de goluri în 36 de meciuri pentru Cordoba, în Segunda Division.

Alte variante pentru înlocuirea lui Kalinic sunt Gabbiadini (evaluat de Napoli la circa 20 de milioane de euro), Jonathan Calleri (West Ham United), Sebastián Driussi (River Plate) sau Haris Seferovic (Eintracht Frankfurt).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 Interesante amănunte...

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....