Fotbal: Atacantul Florin Andone, aflat în vizorul echipei Fiorentina

Fotbal: Atacantul Florin Andone, aflat în vizorul echipei Fiorentina

Atacantul român Florin Andone, care joacă la Deportivo La Coruna, se află în vizorul echipei italiene de fotbal Fiorentina, care urmează să se despartă de atacantul croat Niko Kalinic, relatează presa din Italia.

Kalinic are oferte lucrative din China și mai mult ca sigur se va despărți de echipa ''viola'', unde este coleg cu portarul român Ciprian Tătărușanu și cu tânărul mijlocaș Ianis Zicu.

Directorul sportiv Pantaleo Corvino are ochii ațintiți tot către Europa de Est pentru înlocuirea lui Kalinic, scrie Fiorentina News, chiar dacă Florin Andone joacă de la o vârstă fragedă în Spania.

Atacantul echipei Deportivo, născut în 1993, a trecut anterior pe la Villarreal și Cordoba, iar în acest sezon are 6 goluri în 18 meciuri pentru galicieni, după ce în stagiunea trecută a înscris 21 de goluri în 36 de meciuri pentru Cordoba, în Segunda Division.

Alte variante pentru înlocuirea lui Kalinic sunt Gabbiadini (evaluat de Napoli la circa 20 de milioane de euro), Jonathan Calleri (West Ham United), Sebastián Driussi (River Plate) sau Haris Seferovic (Eintracht Frankfurt).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu