Fotbal: Atacantul italian Mario Balotelli, la Olympique Marseille (oficial)

Fotbal: Atacantul italian Mario Balotelli, la Olympique Marseille (oficial)

Clubul Olympique Marseille a anunţat miercuri oficial aducerea atacantului italian Mario Balotelli, de la OGC Nice, care a semnat o înţelegere pe şase luni.

Balotelli a fost prezentat la centrul de antrenament al lui OM.

Rudi Garcia, antrenorul lui Marseille, a precizat că atacantul nu va putea evolua vineri când OM o întâlneşte pe Lille, în etapa a 22-a din Ligue 1. Balotelli nu a mai jucat din data de 4 decembrie şi suferă de o contractură.

Atacantul italian, care a fost lăsat liber de Nice când mai avea şase luni de contract cu clubul de pe Coasta de Azur, negociase cu OM şi în vară, dar părţile nu au ajuns la un consens.

Balotelli întăreşte un compartiment aflat în suferinţă, atacanţii Valere Germain şi Kostas Mitroglou marcând fiecare trei goluri în acest sezon.

Olympique a pus capăt duminică unei serii de nouă meciuri fără victorie în toate competiţiile, printr-o victorie la limită, 1-0 cu Caen.
AGERPRES (autor: Adrian Drăguţ, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...