Fotbal: Atacantul olandez Memphis Depay va semna cu FC Barcelona (presă)

Fotbal: Atacantul olandez Memphis Depay va semna cu FC Barcelona (presă)

Atacantul olandez Memphis Depay se pregăteşte să părăsească echipa franceză de fotbal Olympique Lyon pentru a se transfera la FC Barcelona, a anunţat marţi cotidianul olandez De Telegraaf, citat de AFP.

Internaţionalul batav, în vârstă de 26 ani, va fi coleg la gruparea "blaugrana" cu compatriotul său Frenkie de Jong, urmând să lucreze sub comanda antrenorului Ronald Koeman, cel care l-a convocat pentru prima oară în naţionala Oranje.

"FC Barcelona speră să confirme în mod oficial transferul şi să-l prezinte pe Depay pe Camp Nou în cursul acestei săptămâni", indică De Telegraaf.

Valoarea transferului se ridică, în opinia publicaţiei olandeze, la 25 milioane de euro, plus alte cinci milioane care vor fi achitate la finalul sezonului. De asemenea, contractul dintre cele două cluburi prevede bonusuri de două milioane euro, în funcţie de performanţele atacantului.

Fostul selecţioner olandez Ronald Koeman caută în prezent un atacant după ce l-a anunţat pe uruguayanul Luis Suarez că nu va conta pe el în noul sezon.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...