Fotbal: Atacantul român Florin Andone, împrumutat de Brighton la Galatasaray

Fotbal: Atacantul român Florin Andone, împrumutat de Brighton la Galatasaray

Clubul de fotbal Galatasaray Istanbul a ajuns, luni, la un acord cu echipa engleză Brighton pentru împrumutul atacantului român Florin Andone, a anunţat gruparea turcă, citată de cotidianul L'Equipe.

Autor a trei goluri în 23 de meciuri disputate pentru Brighton, în sezonul trecut la debutul său în Premier League, internaţionalul român Florin Andone (26 ani, 21 selecţii) a fost împrumutat pentru un an la Galatasaray, campioana Turciei şi viitoarea adversară a lui Paris Saint-Germain în Liga Campionilor.

Victima concurenţei la Brighton, clubul englez a negociat însă o opţiune de revenire a lui Andone în luna ianuarie dacă se va impune.

La Galatasaray, Andone va fi la concurenţă cu Radamel Falcao, atacantul columbian al clubului AS Monaco, anunţat ca şi transferat la echipa de pe malul Bosforului pentru un angajament pe trei ani (2022).
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu