Fotbal: Atacantul român Florin Andone va semna pentru Deportivo La Coruna

Fotbal: Atacantul român Florin Andone va semna pentru Deportivo La Coruna

Atacantul român Florin Andone va semna pentru echipa spaniolă de fotbal Deportivo La Coruna, după ce aceasta a ajuns la un acord cu echipa de ligă secundă Cordoba CF, au anunțat cele două cluburi pe site-urile oficiale.

Florin Andone, născut la Botoșani, pe 11 aprilie 1993, va ajunge luni 25 iulie, la La Coruna, iar marți va efectua vizita medicală la clinica HM Modelo, iar transferul său se va materializa dacă va trece cu bine testele medicale.

Clubul andaluz a ținut să-i mulțumească lui Florin Andone, golgheterul său din sezonul trecut, pentru ''efort, angajament și dăruirea arătate pe parcursul timpului în care a apărat culorile'' echipei.

Andone, care a făcut parte din lotul naționalei României care a jucat la EURO 2016, are nouă selecții și un gol marcat în prima reprezentativă, iar în sezonul trecut a fost al doilea marcator din Segunda Division, cu 21 de goluri marcate.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Adrian Drăguț, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…