Fotbal: Bale a refuzat să joace sâmbătă cu Bayern, a afirmat Zidane

Fotbal: Bale a refuzat să joace sâmbătă cu Bayern, a afirmat Zidane

Antrenorul Zinedine Zidane a revenit, luni, asupra transferului aşteptat al lui Gareth Bale, respingând acuzaţiile de "lipsă de respect" aduse de agentul atacantului galez, precizând că acesta din urmă nu a dorit să joace pentru Real Madrid în meciul amical cu Bayern Munchen de sâmbătă, informează AFP.

"În primul rând, nu a fost vorba de nicio lipsă de respect din partea mea", a declarat antrenorul Realului, chestionat în legătură cu transferul lui Bale.

"În al doilea rând, Gareth nu s-a schimbat. El nu a vrut pentru că clubul negocia transferul său", a adăugat tehnicianul francez în legătură cu atacantul în vârstă de 30 de ani, care nu a participat la înfrângerea contra lui Bayern (1-3) de la Houston, sâmbătă seara.

Fostul jucător al clubului Tottenham, sosit în Spania în 2013 contra sumei de 100 milioane euro, nu mai intră în planurile lui Zidane.

"Astăzi, el este un jucător al clubului Real Madrid", a precizat coordonatorul de joc al echipei Franţei, adăugând că atacantul său, într-un timp vârful de lance al atacului madrilen alături de Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo, s-a antrenat cu echipa luni seara.

Zidane a rămas însă evaziv în privinţa echipei la care ar putea ajunge Bale. "Sincer, nu ştiu absolut nimic", a precizat antrenorul, întrebat în legătură cu un ipotetic schimb cu Paris SG care ar permite Realului să-l aducă pe Neymar.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina