Fotbal: Bayern Munchen a spulberat-o pe Schake (8-0) la debutul în noua ediţie din Bundesliga

Fotbal: Bayern Munchen a spulberat-o pe Schake (8-0) la debutul în noua ediţie din Bundesliga

Bayern Munchen a început în forţă noua ediţie a campionatului de fotbal la Germaniei, impunându-se fără drept de apel, cu scorul de 8-0, în faţa formaţiei Schalke 04, într-o partidă disputată vineri seara, cu porţile închise, pe stadionul Allianz Arena din capitala Bavariei.

Elevii antrenorului Hansi Flick au obţinut cu această ocazie a 22-a victorie consecutivă în toate competiţie, la mai puţin de o lună după ce au cucerit trofeul Ligii Campionilor, cu ocazia turneului Final 8 de la Lisabona.

Serge Gnabry a reuşit o "triplă" pentru gazde (4, 47, 59) pe parcursul jocului de la Munchen, în care şi-a făcut debutul sub culorile lui Bayern şi noul recrut Leroy Sane, transferat în această vară de la Manchester City, în schimbul sumei de 45 milioane euro. Sane şi-a trecut la rândul său numele pe tabela de marcaj, în minutul 71, oferindu-i totodată şi două pase decisive lui Gnabry.

Celelalte goluri au fost înscrise de Leon Goretzka (19), Robert Lewandowski (31 - penalty), Thomas Muller (69) şi Jamal Musiala (81), ultimul devenind, la 17 ani, ce mai tânăr marcator din istoria lui Bayern Munchen în Bundesliga.

După un sezon formidabil, în care a realizat tripla campionat-Cupa Germanie-Liga Campionilor, Bayern a făcut o demonstraţie de forţă în faţa rivalei din Gelsenkirchen,"transmiţând totodată un mesaj" rivalelor sale, după cum a subliniat la finalul meciului antrenorul Hansi Flick.

Sâmbătă sunt programate meciurile Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld, Union Berlin - FC Augsburg, FC Koln - Hoffenheim, Werder Bremen - Hertha Berlin, VfB Stuttgart - SC Freiburg şi Borussia Dortmund - Borussia Moenchengladbach, în timp ce duminică se vor disputa partidele RB Leipzig - FSV Mainz şi VfL Wolfsburg - Bayer Leverkusen.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...