Fotbal: Bayern Munchen a suferit al doilea eşec al sezonului în Bundesliga

Fotbal: Bayern Munchen a suferit al doilea eşec al sezonului în Bundesliga

Bayern Munchen, deţinătoarea titlului, a suferit al doilea eşec de la debutul actualei ediţii a campionatului de fotbal al Germaniei, înclinându-se la limită pe terenul formaţiei FC Augsburg (scor 1-2), vineri seara, în primul meci al etapei a 12-a din Bundesliga.

Gazdele au condus cu 2-0, prin golurile lui Mads Pedersen (23) şi Andre Hahn (36), Bayern reducând din handicap prin golgheterul Robert Lewandowski, aflat la cea de-a 14-a sa reuşită în campionat de la debutul sezonului.

În ciuda acestui pas greşit, Bayern Munchen rămâne lider al clasamentului, cu un avans de patru puncte faţă de Borussia Dortmund, care se poate apropia la un singur punct în cazul în care se va impune sâmbătă în partida de pe teren propriu cu VfB Stuttgart.

Tot sâmbătă se mai dispută meciurile Arminia Bielefeld - VfL Wolfsburg, Bayer Leverkusen - VfL Bochum, Borussia Moenchengladbach - Greuther Furth, Hoffenheim - RB Leipzig şi Union Berlin - Hertha Berlin. Ultimele două partide din această rundă, SC Freiburg - Eintracht Frankfurt şi FSV Mainz - FC Koln, sunt programate duminică.

Clasament:
1. Bayern Munchen 28 puncte (12 jocuri)
2. Borussia Dortmund 24 p (11 j)
3. SC Freiburg 22 p (11 j)
4. VfL Wolfsburg 19 p (11 j)
5. RB Leipzig 18 p (11 j)
6. Bayer Leverkusen 18 p (11 j)
7. FSV Mainz 17 p (11 j)
....
AGERPRES (


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...