Fotbal: Belgia, fără Radja Nainggolan la Cupa Mondială 2018

Fotbal: Belgia, fără Radja Nainggolan la Cupa Mondială 2018

Selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez, a dat publicităţii luni o listă preliminară cu 28 de jucători în vederea participării la Cupa Mondială de fotbal 2018, de pe care lipeşte mijlocaşul echipei AS Roma, Radja Nainggolan, informează presa belgiană.

Foto: (c) OLIVIER HOSLET/EPA


"Am avut o conversaţie sinceră şi directă cu Radja Nainggolan, iar el este capabil să-şi asume această decizie. Este un mare jucător, însă absenţa lui se explică foarte clar, prin motive tactice. L-am sunat ieri (duminică - n.red.) şi am stat mult de vorbă, am avut o discuţie constructivă. Este o decizie foarte dificilă", a declarat Martinez.

Acesta a precizat că va comunica pe 4 iunie lista definitivă cu cei 23 de jucători care vor participa la turneul final din Rusia.

"Selecţionata urmează să fie definitivată pe 4 iunie. În funcţie de numărul de minute jucate, de nivelul de oboseală, va trebui să vedem cine va fi pregătit", a subliniat tehnicianul spaniol.

În lotul lărgit prezentat luni de Martinez figurează, în schimb, celelalte mari vedete ale fotbalului belgian, în frunte cu portarul Thibaut Courtois, mijlocaşul ofensiv Eden Hazard (ambii Chelsea Londra) şi atacantul Romelu Lukaku (Manchester United).

Belgia va evolua în Grupa C la Cupa Mondială 2018, urmând să înfrunte selecţionatele Panama (18 iunie, la Soci), Tunisia (23 iunie, la Moscova) şi Argentina (28 iunie, la Kaliningrad). AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...