Fotbal: Benzema şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2023

Fotbal: Benzema şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2023

Atacantul francez Karim Benzema şi-a prelungit contractul cu echipa de fotbal Real Madrid până la data de 30 iunie 2023, a anunţat, vineri, clubul spaniol într-un comunicat, citat de AFP.

Internaţionalul de 33 de ani vine după cel mai prolific sezon al carierei, fiind desemnat cel mai bun jucător din La Liga, în care a terminat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor, după argentinianul Lionel Messi (cu 23 de goluri, faţă de cele 30 ale sud-americanului), revenind, cu succes, în echipa naţională la EURO 2020, după o absenţă de cinci ani.

Benzema a primit, cu prilejul semnării noii înţelegeri cu preşedintele clubului, Florentino Perez, un tricou al echipei madrilene cu numele său pe spate şi numărul 2023.

Karim Benzema este al doilea jucător care îşi prelungeşte contractul cu Real în această săptămână, după portarul belgian Thibaut Courtois, care a semnat până pe 30 iunie 2026.

Benzema joacă la Real din 2009, când a fost transferat de la Olympique Lyon. El a marcat două goluri în prima etapă a sezonului, în care madrilenii au câştigat cu 4-1 pe terenul echipei Alaves.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante