Fotbal: Bogdan Bălănescu, numit director general la FC Dinamo

Fotbal: Bogdan Bălănescu, numit director general la FC Dinamo

Consiliul de Administraţie al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti l-a numit, luni, pe Bogdan Bălănescu în funcţia de director general al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Bălănescu (44 ani), aflat de peste 20 de ani la Dinamo, ca organizator de competiţii al Centrului de Copii şi Juniori sau secretar general, a declarat că obiectivul la Dinamo nu poate fi decât revenirea echipei în fruntea fotbalului românesc.

"Onoare şi performanţă sunt cuvintele prin care aş defini această provocare din viaţa mea. Îmi doresc, la fel ca toată suflarea dinamovistă, să readucem echipa în prima linie a fotbalului. E normal să-ţi impui acest obiectiv, fie că eşti jucător, antrenor, conducător sau suporter. Doar cu sprijinul suporterilor noştri putem reuşi şi sunt convins că Mircea Rednic va forma o echipă competitivă pentru fotbalul adevărat, pentru tribune pline şi pentru tot ce înseamnă Dinamo", a declarat noul director general al clubului.

Fostul internaţional Ionel Dănciulescu a demisionat din funcţia de manager general în septembrie, dar a revenit la club în decembrie ca team manager.

Preşedintele clubului Dinamo, Alexandru David, anunţase în martie că va părăsi funcţia pentru a lucra în campania electorală a primarului Robert Negoiţă, fratele patronului grupării bucureştene, Ionuţ Negoiţă.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: fcdinamo.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”