Fotbal: Bogdan Stancu, accidentat, a fost înlocuit de George Țucudean în lotul echipei naționale

Fotbal: Bogdan Stancu, accidentat, a fost înlocuit de George Țucudean în lotul echipei naționale

Fotbalistul echipei naționale a României, Bogdan Stancu, indisponibil din cauza unei accidentări, a fost înlocuit în lotul primei reprezentative pentru meciurile cu selecționatele Kazahstanului și Danemarcei cu atacantul formației FC Viitorul, George Țucudean, anunță, miercuri, FRF pe site-ul său oficial.

"Atacantul echipei naționale a României, Bogdan Stancu, va părăsi în cursul zilei cantonamentul de la Mogoșoaia. Internaționalul român a suferit o contuzie puternică la șoldul drept, iar în urma unui examen medical amănunțit, staff-ul tehnic împreună cu cel medical au discutat cu jucătorul și au ajuns la concluzia că acesta nu va putea fi apt pentru partidele cu Kazahstan (5 octombrie) și Danemarca (8 octombrie), din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. În locul lui Stancu, selecționerul Cosmin Contra a decis să-l convoace pe atacantul lui FC Viitorul, George Țucudean", se menționează pe site-ul citat.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește la 5 octombrie, de la ora 21,45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, selecționata Kazahstanului, iar în 8 octombrie, de la ora 19,00, pe stadionul Parken din Copenhaga, reprezentativa Danemarcei, în cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018. Înaintea acestor ultime două partide din cadrul preliminariilor, echipa națională ocupă poziția a 4-a în clasamentul grupei, nemaiavând nicio șansă de calificare la CM 2018.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!