Fotbal: Callum Hudson-Odoi (Chelsea), primul jucător pozitiv la Covid-19 din Premier League, a fost arestat

Fotbal: Callum Hudson-Odoi (Chelsea), primul jucător pozitiv la Covid-19 din Premier League, a fost arestat

Internaţionalul englez Callum Hudson-Odoi (Chelsea Londra), primul fotbalist din Premier League testat pozitiv la noul coronavirus, a fost arestat în zorii zilei de duminică, informează presa britanică.

Potrivit cotidianului The Sun, mijlocaşul lui Chelsea, în vârstă de 19 ani, a avut o dispută cu o tânără pe care a cunoscut-o pe internet, înainte de a o invita la domiciliul său, încălcând astfel regulile de izolare. Se pare că între cei doi a izbucnit o altercaţie, iar fata a sunat atât la poliţie, cât şi la ambulanţă.

Poliţia londoneză a precizat că fata, din câte se pare un fotomodel, a fost transportată la spital, în timp ce fotbalistul a fost plasat în arest.

În urna martie, Hudson-Odoi a fost primul jucător din campionatul Angliei testat pozitiv la Covid-19. El este acum complet vindecat, potrivit antrenorului său, Frank Lampard, şi trebuia să se alăture colegilor săi la antrenamente, în cursul acestei săptămâni, după ce a fost supus unei noi serii de teste.
AGERPES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”